Vi berger alle kjøretøy på Øvre Romerike

Veihjelp

Uansett årsak hjelper vi deg rundt om på Romerike og Oslo Lufthavn. Vi har avtale med alle forsikringsselskap og ordner med våre leverandører slik at du i de fleste tilfeller kun betaler egenandel iht din forsikringsavtale. Vi kan anbefale et verksted eller ladestasjon hvis du ikke er kjent i område.

Storbilberging

Vi har spesialbygde bergingsbiler med både rotator og firehjulstrekk. Disse bilene kan håndtere berging av store kjøretøy som camping- og lastebiler, samt vogntog og minibusser. Vi disponerer i tillegg bergingsputer og har god kompetanse på å benytte oss av dette i bergingssituasjoner. Dette muliggjør skånsom berging av store kjøretøy hvor verken bilen eller lasten skades. Ved å bruke slike bergingsputer kan man i mange tilfeller også spare en del tid ved at man slipper å fjerne lasten i bilen under berging fordi denne metoden sørger for at lasten ikke skades.

Bufferbil

Ved oppdrag på E6 og veier med høy hastighet eller uoversiktelig sted bruker vi vår bufferbil. Dette er påbudt og godkjente varslingsplaner må følges. I denne har vi dekkomlegger og reservehjul for campingvogner osv. med. Ofte er det bedre å skifte dekk på stedet ved større campingbiler eller hengere.

Allsidig kompetanse

I løpet av vår tid i bransjen har vi håndtert mange ulike situasjoner og berget mange store og små kjøretøy. Derfor har vi opparbeidet oss en allsidig kompetanse og evner å utføre de fleste berginger både raskt og effektivt. Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Punktering av dekk
  • Flatt batteri
  • Utelåsing (brukket eller mistet bilnøkkel)
  • Utforkjøring

Vi tilpasser oss dine behov

Vi i Dal Auto Bilberging ønsker å være fleksible og tilpasse oss ditt behov. Derfor kan vi lage skreddersydde avtaler med deg hvor vi avtaler tjeneste og pris.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål i forbindelse med bilberging. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Vår telefon er bemannet 24 timer i døgnet. Du når oss på 63 95 15 37 - 06915