Bilberging på Romerike 

Dal Auto Bilberging har lang erfaring med bilberging etter over 50 år i bransjen. Vi påtar oss alle oppdrag på Øvre Romerike og kjører i dag helt opp til Hedmarksgrensa. Våre kompetente og erfarne ansatte bistår deg dersom du har behov for assistanse på veien. Vi har utstyr og kompetanse til å løse mange av problemene vi møter på stedet.

Vi berger alle kjøretøy på Øvre Romerike

Vi hjelper deg dersom du har behov for berging av bil, lastebil, båt eller andre kjøretøy og maskiner. Våre medarbeidere har god kompetanse på storbilberging og mye erfaring med å utføre tunge og kompliserte oppdrag.

Vi ønsker å gi deg den beste servicen. Derfor har vi blant annet lastebildekk og -felger med oss når vi kjører ut på oppdrag, slik at vi kan gjøre så mye som mulig langs veien og på stedet. Det sparer deg for mye tid og bidrar til at du får mer effektiv kjøretid på veien.

Storbilberging

Vi har spesialbygde bergingsbiler med både rotator og firehjulstrekk. Disse bilene kan håndtere berging av store kjøretøy som camping- og lastebiler, samt vogntog og minibusser. Vi disponerer i tillegg bergingsputer og har god kompetanse på å benytte oss av dette i bergingssituasjoner. Dette muliggjør skånsom berging av store kjøretøy hvor verken bilen eller lasten skades. Ved å bruke slike bergingsputer kan man i mange tilfeller også spare en del tid ved at man slipper å fjerne lasten i bilen under berging fordi denne metoden sørger for at lasten ikke skades.

Allsidig kompetanse

I løpet av vår tid i bransjen har vi håndtert mange ulike situasjoner og berget mange store og små kjøretøy. Derfor har vi opparbeidet oss en allsidig kompetanse og evner å utføre de fleste berginger både raskt og effektivt. Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Punktering av dekk
  • Flatt batteri
  • Utelåsing (brukket eller mistet bilnøkkel)
  • Utforkjøring

Vi tilpasser oss dine behov

Vi i Dal Auto Bilberging ønsker å være fleksible og tilpasse oss ditt behov. Derfor kan vi lage skreddersydde avtaler med deg hvor vi avtaler tjeneste og pris.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål i forbindelse med bilberging. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Vår telefon er bemannet 24 timer i døgnet. Du når oss på 63 95 15 37.